Verzending Fifties Fashion

Heb je dé perfecte outfit gespot of al besteld? Wat leuk! We begrijpen dat je jouw nieuwe item(s) zo snel mogelijk in huis wil hebben. In Nederland geldt: als je betaling vóór 18:00 uur is bijgeschreven (op maandag – vrijdag), dan verzenden wij je bestelling nog op dezelfde werkdag. In vrijwel alle gevallen heb je jouw nieuwe lieveling de volgende dag nog in huis! Woont u in België of Duitsland dan duurt het een dag langer.

Onze bezorgers

Fifties Fashion verstuurd de pakketten via PostNL of DHL.

Deze streeft ernaar om je bestelling binnen 1 dag (maandag t/m zaterdag m.u.v. Nederlandse zon- en feestdagen) af te leveren tussen 09.00 – 21.00 uur*. Is er onverhoopt niemand aanwezig, dan ontvang je een briefje in de bus waarop vermeld staat dat het pakket de eerstvolgende dag (m.u.v. zon- en feestdagen) zal worden aangeboden. Indien je deze dag ook niet aanwezig bent, kun je een andere afleverdatum kiezen of aangeven dat je het pakket wilt ophalen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Is er bij de 2de afleverpoging niemand aanwezig die je pakket in ontvangst kan nemen, dan zullen ze je pakket onderbrengen bij het dichtstbijzijnde afhaalpunt. Hier kun je dan zelf binnen 2 weken je pakket afhalen. Het adres en de openingstijden vind je op het kaartje  dat de bezorger in je brievenbus heeft achtergelaten. 


*Je ontvangt tevens een e-mail waarin de levertijd vermeld staat, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven om je pakket in ontvangst te nemen!